2013. november 23., szombat

Csatlakozott hozzánk az Élmény Kommandó

Nagyon sokat gondolkoztunk azon, hogy milyen jó lenne ha a a december 14-i Angyalkuckó süteményvásárban lenne valami olyan gyerekeknek szóló program, ami egésznapos és így azok a családok is részt vehetnének benne, akik nem tudnak 10 órakor vagy a délután 15:30-kor kezdődő gyerekprogramokra odaérni. Így született meg az ötlet, hogy mi lenne, ha játszóházat csinálnánk, igen ám, de nekünk sütit kell árulnunk, kisgyerekes szülőkként így is szervezést igényel, hogy egyszerre többen is jelen tudjunk lenni majd a vásárban, nem tudunk annyian ott lenni, hogy még egy játszóházat is működtessünk. Kaptunk egy nagyon jó tippet valakitől, hogy az Élmény Kommandó biztosan szívesen csatlakozna hozzánk, és már én is hallottam róluk és nagyon tetszik az, amit csinálnak így felhívtam a vezetőjüket, Tasnádi Zsófiát, aki valóban hihetetlenül kedves volt, és amikor elmeséltem neki, hogy kik vagyunk és mit csinálunk nagyon lelkesedett és szívesen csatlakozott hozzánk. Az Élmény Kommandó jóvoltából így nem csak finom süteményekkel, hanem sok játékkal és izgalmas programokkal is várunk minden gyermeket december 14-én, szombaton a Széchenyi téren megrendezésre kerülő Angyalkuckó Jótékonysági Süteményvásárban!

Zsófi, az Élmény Kommandó vezetője pár mondatban elmondta, hogy miért szeretett volna csatlakozni az Angyalkuckó kezdeményezéséhez:

"Az Élmény Kommandó gondolata azért fogalmazódott meg bennem, mert szeretném minden kisgyermeknek és fiatalnak megmutatni a közösség teremtő és megtartó erejét. Az Angyalkuckó szimpatikus kezdeményezése is azt az üzenetet közvetíti számomra, hogy közösen képesek vagyunk tenni a társadalom kisebb-nagyobb rétegeit érintő problémák ellen. Nagyon fontosnak tartom a személyes, alulról szerveződő kezdeményezéseket, mert szerintem a tevékeny egyének összefogásával teremthetünk élhetőbb környezetet magunk körül. Ezért tartom fontosnak csatlakozni az Angyalkuckó kezdeményezéséhez."

Mivel várjátok majd a gyermekeket és a vállalkozó szellemű szüleiket?

"Az Élmény Kommandó játszóháza az egyszerű, mindenki számára elérhető és könnyen megvalósítható, családi szabadidő-eltöltési lehetőségeket igyekszik megmutatni a családoknak, elsősorban a gyereknek. 
Játszóházunk állandó, önállóan is használható "kalandjai": társasjátékok, táblajátékok széles választéka, kártyák, olvasósarok mesebőrönddel, sportszerek (tollas, pelóta, frizbi, szivacslabdák, gumilabdák, petanque, hullahopp karika, színes kislabdák az egészen piciknek).
Kreatív asztalainknál készíthettek: angyalszárnyat, koronát, varázspálcát, karácsonyfát és karácsonyfa díszt, világhírű festményeket, rajzokat, képeket, melyeket ott helyben ki is állítunk mozgó galériánkban.
És, aki még nem fáradt el arra vár nagy, angyali kincskereső kaland, melynek részleteit nem árulhatjuk el egyenlőre, de azt megígérhetjük, hogy izgalmas lesz;)"






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése