2013. december 12., csütörtök

Keszthelyi anyukák a Bölcső Alapítványért

Az Angyalkuckót nemrégiben megkereste egy keszthelyi anyukákból, kismamákból álló baráti társaság, hogy szeretnének tőlünk süteményt vásárolni, megoldható-e. Természetesen megoldottuk, és postán elküldtünk nekik egy nagy dobozzal, összesen 31 süteményt vásároltak meg, amelyek a saját szervezésű Mikulás ünnepségükön kerültek kiosztásra.
Nem csak a nagy mennyiségű sütemény megvásárlása, hanem már önmagában a gesztus is szívmelengető, hogy az ország másik felében élő anyukák is szeretnének bekapcsolódni az Angyalkuckó tevékenységébe és segíteni a Bölcső Alapítvány munkáját. Jó, hogy vannak olyan célok, amelyek képesek az embereket ismeretlenül is összefogásra ösztönözni. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a kedves anyukáknak a segítséget a Bölcső Alapítvány nevében is!

Megkérdeztük az anyukákat, hogy miért érezték úgy, hogy segíteni szeretnének, hogyan jött az ötlet, mi jut eszükbe a sütikről? Hiszen a részükről több szervezést és tenni akarást igényelt a dolog, mintha helyiek lennének.

Ezeket a válaszokat kaptuk:

"Segíteni jó dolog és az ünnepek közeledtével erősödik"

"Sokszor onnan érkezik a segítség ahonnan az ember legkevésbé várná... "


"Ami nekünk apróság másnak nagy segítség lehet, és aki tud annak "kötelező" segítenie másokon."
"Nekem maga B.Sz.Reka személye jelentette a hitelességét (annak ellenére hogy személyesen nem ismerem) hogy jó ügy melle álltunk"
"Az önzetlenség a legnagyobb kincs a mai világban"
"Az ajàndékozàs fortélya az,hogy anélkül adj,hogy bármit is vissza vàrnàl"
"Ami nekünk csak apróság-gondolok a sütire, másnak lehet az életben maradást jelenti "
"Egy édesanya legnemesebb feladata, a gyermeke gondozása...a legnagyobb öröme, a gyermeke boldogsága...szerintem mindannyian úgy gondoljuk, hogy segítenünk kell az anya nélküli gyermekeknek, és a gyerekek nélküli anyukáknak, hogy egymásra találhassanak és így boldog életük lehessen!"
"Mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy szárnyait kibontsa és boldogságban nőhessen fel. Minden baba megérdemel egy szerető családot!"
"Megmondom őszintén, én nem is tudtam hogy Magyarországon is létezik a nyílt örökbe fogadás, csak a külföldi műsorokban láttam. Szerintem ez nagyon nagyon jó dolog hogy úgy örökbe adhatod a babád hogy nem tűnik el teljesen az életedből, hanem nyomon követheted az életét, sőt ha úgy alakul még találkozhatsz is vele. Minden tiszteletem az alapítványé, aki próbál mindenben támogatni az olyan édesanyákat akik ilyen nehéz helyzetbe kerültek."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése