2014. május 28., szerda

Köszönetnyilvánítás a Kertészkedésben résztvevőknek




Szeretnék köszönetet mondani annak a meréknyi embernek, akivel szombaton közösen megszépítettük az Édesanyák úti Szülészeti Klinika udvarát. Maréknyi, mert az igazság az, hogy 20-25 főnél ténylegesen nem voltunk többen, akik valóban részt tudtak vennia  munkában. Apukából volt a legnagyobb hiány, amit az ásásnál, talicskázásnál és a többi nehezebb fizikai munkáknál éreztünk. Így külön köszönöm annak a pár férfiembernek a kitartó és kemény munkáját, akik három ember helyett dolgoztak aznap.
Köszönöm a Szent Margit Általános Iskola 1/C osztályának és szüleiknek, hogy ismét támogattak bennünket, munka közben, ha elveszítettük a lendületet, elég volt csak rá nézni a gyerekekre, akik műanyag pohárral hordták a vizet a palántákra, felnőtteket megszégyenítő kitartással ástak, és segítettek mindenben, amire csak megkértük őket. Köszönöm a tanítónénijüknek, Kerekes Petrának, hogy megszervezte és lehetővé tette, hogy segítsenek nekünk.
Köszönöm Propszt Varga Alíznak és családjának, a húgomnak, Szili Emesének és a hozzá csatlakozó két egyetemista társának hogy lefestették az összes padot és kukát.
Köszönöm Drexler Zsófiának és családjának a padokat és asztalokat, az egész napi kitartó munkát, hogy akkor se mentek el, amikor már mindenki más elment, és ott maradtak az utolsó simításokig.
Köszönöm Petrich Anettnek, Manolónak és Massimónak, akik homokozó lapáttal, ásványvízzel, almával és már nem is emlékszem, hogy még mi mindennel felpakolva érkeztek reggel és segítettek nekünk lelkesen. 
Köszönöm Schützenhoferné Pap Juditnak és kisfiának Vincének, hogy ketten elültették az összes egynyári növényt.
Köszönöm Szabó-Schönecker Zsuzsannának és férjének, hogy Dunaföldvárról eljöttek segíteni a kertszépítésbe, magukkal hozva a saját és az ottani kismamák által felajánlott növényeket.
Köszönöm Notheisz-Garamvölgyi Adélnak és férjének, Péternek, aki az egyik apuka volt a kevés között, akik aznap segítettek nekünk és tényleg mindig odament ásni, földet hordani, ahol a leginkábbb szükség volt rá.
Köszönöm Rinfel Jánosnak, a PTE EHÖK elnökének, hogy 165 tő virággal támogatta a Kertszépítést és, hogy aznap személyesen is eljött segíteni a kertészkedésben.
Köszönöm Szabó Gábornak és Makay Eszternek, hogy a Főnix Pizzéria aznap reggel odaszállított egy zsugor ásványvizet, ami nagyon jól fogyott a munka során, valamint a felajánlott 50 tő levendulát.
Köszönöm a Tettye étteremnek, a Metrónak az alapanyagokat, a Tettye Forrásháznak az ivóvizet és az öntözést.
Köszönjük a Plantheon Kertészetnek, hogy segítettek a virággyűjtés lebonyolításában és, hogy kedvezményes áron vásárolhattak tőlük a virágot felajánlók levendulát és rózsát. Köszönöma  Hentz és Kéreg Kertészetnek a felajánlott virágokat, A PTE Botanikus Kertnek a növényeket, valamint az összes többi viragot felajánlónak hálával tartozunk, hogy ilyen, várakozáson felüli mennyiségű virág összejött.
Köszönöm a Biokom Kft.-nek a kertészkedéshez biztosított zöld komposztot és a Dráva-Kavics Beton Kft által adott fehér köveket. 
Köszönöm Bende Kornéliának, hogy ismét támogatott minket, nem csak Dúdoldázott nekünk, hanem kisfiával, Domossal aktívan részt vettek a kertészkedésben.
Köszönöm a Klinika vezetőségének, hogy vevők voltak az ötletünkre és a kezdetektől fogva támogattak minket, a nővéreknek, elsősorban Csanádi Erikának és a kolléganőinek az egész napos segítséget és koordinációt a munkához, Richter Gábornak a szakmai koordinációt és a virágok odaszállítását.
Köszönöm a szüleimnek, hogy a kislányomnak Rebekának egy csodálatos napot szereztek, így én nyugodt szívvel kertészkedhettem, amíg Ő velük volt.
Köszönöm apukámnak, hogy délután becsatlakozott hozzánk és egyedül felásott és beültetett egy ágyást, és lelkesített bennünket, akkor amikor már tényleg nagyon fáradtak voltunk és nagyon befejeztük volna…
Köszönöm a férjemnek, aki lehetővé tette, hogy a Kertszépítést megszervezzem, hogy időm legyen vele foglalkozni.
Köszönöm a segítségét minden olyan résztvevőnek akit név szerint nem említek meg, mert vagy nem volt mód arra, hogy személyesen megismerkedjünk, vagy egyszerűen  (nem túl jó memóriabeli képességeim miatt) kimaradt a felsorolásból.
Végezetül szeretnék köszönetet mondani az Angyalkuckó csapatának, hogy aznap ott voltatok, segítettetek, és hogy az egész akció megszervezésében és lebonyolításában részt vettetek! - Nélkületek nem jöhetett volna létre ez a nap.

Bódis-Szili Réka

Angyalkuckó főszervező


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése