2014. április 7., hétfő

Virágot vegyenek, csak tessék, csak tessék...

Az Angyalkuckó Kertszépítő akciója szépen halad, ahogy már múltkor arról beszámoltunk a festék, virágföld is összejött már, az élelmiszer alapanyagok is szépen gyűlnek, amire viszont továbbra is nagy szükségünk lenne az a  virág. Sokat gondolkoztunk azon, hogyan lehetne minél több embert bevonni, hogy minél többen ajánljanak fel virágot a klinikának. Az egyik célunk ugyanis az, hogy az egyes embereket bevonjuk és aktivizáljuk amellett, hogy esetlegesen néhány nagyobb cégtől, vállalkozástól nagyobb mennyiségű virágfelajánlást kapunk. Igazán annak örülnénk, ha sokan, legalábbis minél többen támogatnák egy tő virággal a kertszépítést, így valóban mindenkié lenne, lehetne a végeredmény. Így elkezdtem megkeresni a környékbeli kertészeteket, hogy ki mennyire nyitott az együttműködésre és végül a PLANTHEON Díszfaiskolával sikerült megegyeznünk. A kertészet vezetőjével abban állapodtunk meg, hogyha sikerült nagy mennyiségben 200-300 tő virágra elegendő hozzájárulást összegyűjtenünk, abban az esetben az egyik legszebb fajtájú Grappenhall levendulából adnának 30 centiméteres nagyságú töveket 600 Forint/tő árért, valamint 30 centis "The Fairy" talajtakaró típusú, könnyen terülő fajtájú rózsabokrokat, szintén 600 Forint/tő árért. 

Május elejéig tart a gyűjtés, addig tudjuk fogadni a felajánlásokat, ugyanis addig mindenképpen látnia kell a kertészetnek, hogy mennyi tőre lesz  végül szükségünk, hogy időben beszerezhessék a szükséges mennyiséget, amelyeket  elkülönítve tartanak és gondoznak a kertészkedés napjáig. A kertészettől a kertészkedés napja előtt elhozzuk a virágokat,  a szállításról az Extreme Park Kft. gondoskodik.


Tehát ha, virággal szeretnéd támogatni az Angyalkuckót, erre három lehetőséged van:

1. Hozz bárhonnan levendulát és rózsát, akár a saját kertetekből és ezt a szándékot jelezd az Angyalkuckó felé vagy a facebookon vagy email-ben üzenetben

2.A PLANTHEON Díszfaiskolában személyesen vásárolhatsz levendulát vagy rózsát a kertészet által biztosított kedvezményes áron, elhozhatod te magad vagy otthagyhatod és mi elhozzuk.

3. A legkényelmesebb harmadik megoldás pedig, hogy annyiszor 600 Forintot átutalsz a PLANTHEON Diszfaiskola által megadott 1173100120090168 számlaszámra, ahány tő virággal szeretnél hozzájárulni a kertészkedéshez. Aki ezt választja, fontos, hogy a közleménybe beírja, hogy "ANGYALKUCKÓ kertszépítés", a kertészet ugyanis ebből fogja tudni, hogy nekünk  jött az összeg és arra is megkérünk minden kedves vásárlót, hogy a számlázási adatait feltétlenül adja meg, mert enélkül a kertészet nem tudja elszámolni az összeget.



A kertészet felajánlott egy kőrisfa facsemetét is az Édesanyák Úti klinika udvarának, amelyet az akció napján kék és rózsaszín szalagokkal díszítünk fel, így mintegy anyáknapi májusfát állítanánk az ott született babák és anyukáik tiszteletére.

A kertészettel folyamatosan kapcsolatban leszünk és izgatottan várjuk, hogy mennyi virág gyűlik össze!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése