2014. április 2., szerda

Hol tartunk most?

Nagyon jó hírekkel szolgálhatunk, mert alig egy hét alatt annyi festék jött össze, amivel az udvaron lévő valamennyi padot lefesthetjük valamint az oxigén kifúvóra is jut belőle. 

A Biokom Nonprofit Kft. jóvoltából már virágföldre sincs szükségünk, mert 5 köbméter konténet zöldkomposztot biztosítanak számunkra, ami jóval több, mint, amit remélni mertünk, hogy összejön.

A  Dráva-Kavics és Beton Kft. felajánlott egy kis teherautónyi fehér sziklakövet, amit a kertszépítsére ki is szállítanak nekünk, így sziklakertünk már lehet, már csak a sziklakerti növények hiányoznak bele, úgyhogy a növények listája, amit várunk ezzel bővült. Várjuk a felajánlásokat a sziklakerthez!

Az egyetem udvarát rendben tartó Extreme Park Kft. segít nekünk aznap koordinálni a kertészkedést, ami azt jelenti, hogy embereket biztosít, akik segítenek az önkénteseknek kertészkedni, hogy pontosan mit és hogyan kell, érdemes csinálni, és folyamatos segítséget nyújtanak a klinika udvarának bejárásához, feltérképezéséhez, a terveink, ötleteink megvalósíthatóságához. Valamint felajánlották, hogyha bármit segíteni kell szállítani (fa, föld, nagy mennyiségű virág, esetleg pad) szívesen segítenek benne.

Jelenleg három kertészettel is tárgyalunk, hogy kapjunk kedvezményesen virágokat, vagy aki a Kertszépítésre tőlük veszi, az kedvezménnyel tehesse ezt meg. Ha a tárgyalások eredményt hoznak, rögtön tájékoztatni fogunk Benneteket róla!

Szükségünk van továbbra is VIRÁGRA, érdekes módon abból érkezett eddig a legkevesebb felajánlás. Pedig mi kertészkedni szeretnénk, jó lenne abba a rengeteg földbe virágokat ültetni. Szeretnénk kis facsemetéket, tujákat, bokrokat is!

Továbbra is várjuk az élelmiszer alapanyag felajánlásokat és minden más olyan ötletet, felajánlást, amivel szebbé tehető a klinika udvara!


Szép estét kívánunk!

Angyalkuckó csapata






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése