2013. október 27., vasárnap

Edit felajánlása az Angyalkuckónak

Edit pár nappal ezelőtt keresett meg bennünket azzal, hogy a novemberi Maxima magazinban szereplő, saját kezűleg készített scrapbook album elárverezéséből befolyt összeget szeretné a Bölcső Alapítványnak felajánlan
Az album meseszép, ráadásul az ára jótékony célt fog szolgálni, ami csak még kedvesebbé teszi majd a leendő tulajdonosa számára.





Edit az album mellé azt is leírta nekünk, hogy miért érezte úgy, hogy támogatni szeretné az Angyalkuckó tevékenységét és miért tartja fontosnak a Bölcső Alapítvány munkáját. Nagyon szépen köszönjük a nagylelkű felajánlást és a kedves sorokat!



"Csizmadia-Fáth Edit vagyok, pár hét múlva születik meg 5. gyermekünk. Talán ez is mutatja hogy mi az életre szavazunk. Mikor először olvastam Rékáék kezdeményezését, több emlék feltolult bennem: Például az, mikor 8 évvel ezelőtt eldöntöttük a férjemmel, hogy gyermeket szeretnénk, azt is megbeszéltük, hogy ha véletlenül az derül majd ki, nem lehet, akkor örökbe fogadunk. Ez olyan természetes volt. Vagy pár hónappal ezelőtt, mikor az orvosok azt mondták, az 5. gyermekünk - akit várunk - nem egészséges. Sok támadás ért minket, miért nem vetetjük el. Vagy azt mondták, hogy nehéz döntés lehetett meg hogy bátrak vagyunk. Nem kellett döntenünk. Természetes volt, hogy az élet mellett döntünk.
Egy krízishelyzet, amiből az ember megpróbálja kihozni a legjobbat, a legtöbbet.
Pontosan ilyen az is, mikor valaki az életkörülményei miatt nem tudja vállalni a megfogant gyermekét. Nem az abortusz a megoldás. Támogatni kell azt a folyamatot, hogy a gyermek megszülethessen és egy olyan családban ajándék lehessen, ahol várják, ahol szeretik és ahol boldog életet élhet.
A Bölcső Alapítvány munkája számomra ezt jelenti.
Az alapítványt Én most egy scrapbook albummal támogatom, amit licit útján lehet megvásárolni. Az album szerepel a novemberi Maxima Magazinban is.A befolyó összeg 100%-a az alapítvány számlájára megy, a postázási költséget pedig Én állom."


A licit október 28-án indul és november 4-én zárul.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése