2013. október 24., csütörtök

"Te nem a hasamban nőttél fel, hanem a szívemben"

Milyen utat kell végigjárni, ha valaki örökbe szeretne fogadni? A gének vagy a nevelés erősebb? Melyik örökbefogadási forma a legjobb? El kell-e mondani a gyereknek az igazat? Mikor kell elmondani? Ki az "igazi "anya, aki felnevel vagy aki életet adott? - Ezekről és más hasonló érdekes kérdésekről beszélget Jakupcsek Gabriella Budavári Zitával, a Bölcső Alapítvány elnökével, Pataki Ágival, az első magyar szupermodellel és Császár Angelával, Jászai díjas színésznővel a Ridikül című műsorban.
A műsort itt tudjátok megtekinteni: katt

http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/04/05/18/Ridikul_2013_aprilis_5_.aspx

6 megjegyzés:

  1. Úgy tudom,egy pécsi mesekony is született hasonló címmel...az író örökbefogadò anyuka,akit tavaly Aranyanyu díjra is jelöltek! Utàna nézzék? Anyukam ismeri :-) Virág

    VálaszTörlés
  2. Az orokmesek.hu oldalt írja, Ungvári Bèlyacz Bettinek hívják,szerintem szívesen és sokat tudná mesélni,segíteni...mert az örökbefogadàs a szülőknek sem könnyű....

    VálaszTörlés
  3. Virágom, Te egy tündér vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. O,te meg elfogult! ;-) imádlak! És ti sokkal inkább tündérek vagytok vagy épp angyalok,hogy belekezdtetek a dologba! Én csak hivok embereket a csoprotba és szólok,ha eszembe jut valami...ez nem extra,csak kis segítség! Én ennyit tudok hozzátenni!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Virág!

    Milyen érdekes egybeesés, a mondat Szenczy Sándor baptista szeretetszolgálat vezető szájából hangzik el a műsor alatt, amikor elmeséli, hogy így magyarázta el a felesége az örökbefogadott kisfiuknak hogyan is került ő a családjukba. Nagyon megköszönnénk, ha utánajárnál, szívesen meghallgatnánk a tapasztalatait, élményeit Ungvári Bélyacz Bettinek!

    VálaszTörlés
  6. Az orokmesek.hu oldalon elég részletesen ír...az orokmesek@gmail.com címre tudtok neki írni! Én igyekszem telefonszàmot szerezni!

    VálaszTörlés